Zoom Media News

Zoom Media News Category: Nieuwsbrief

Update Casablanca

Posted on Thursday, October 5th, 2017 by admin
Casablanca kantoor opening update

Update!

8 september openden we ons eerste kantoor over de grens, in het zakencentrum van Casablanca. De openingsavond was één groot feest, met een ‘lintmoment’ uitgevoerd door niemand minder dan de Nederlandse ambassadeur Désirée Bonis, een spetterend optreden van Karima el Filali en natuurlijk alle gasten uit Nederland, lokale ondernemers, familie en vrienden.

Het kantoor in Casablanca heeft twee functies, zo wordt het een servicepunt voor potentiële klanten in Zuid Europa en de MENA-regio en krijgt het de functie van een research lab zoals dat ook in Den Haag staat. De afgelopen maand hebben we de tijd gehad om de dagelijkse processen op te zetten en om ons netwerk in de regio verder uit te breiden.

Het ontvangst in de ondernemers community in Marokko hebben we ervaren als een warm bad, waarvan we al veel hebben geleerd! We hebben al een aantal interessante events bezocht en de eerste visitekaartjes zijn uitgewisseld.

Deze maand gaan we verder met het inrichten van nieuwe processen, zodat we de nieuwe klanten kunnen voorzien van maatwerk oplossingen. Dat betekent dat we nieuwe zoektermen gaan intrainen, de nieuwe functionaliteiten uitgebreid gaan testen en de roadmap voor verdere ontwikkelingen gaan vaststellen.