Zoom Media News

Zoom Media News Category: Nieuwsbrief

Meet the team: Vlad Haiduc

Posted on Thursday, March 2nd, 2017 by admin
Zoom Media team

People make the company. Deze maand stellen we Vlad Haiduc aan je voor. Vlad is als front-end developer onder meer verantwoordelijk voor de look en feel van alle online uitingen van Zoom Media!

Wat is jouw rol binnen Zoom Media?

Ik ben de front-end Developer. Ik creëer de user experience, user interface van de website en de MyZoom portal. Kortgezegd ben ik verantwoordelijk voor de ‘look en feel’ van het bedrijf!

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er dan uit?

Het liefst start ik de dag met een workout, dat zorgt ervoor dat ik de dag vol energie begin. Vervolgens bekijk ik de taken voor die dag en stel ik prioriteiten in overleg met mijn collega’s in Nederland. Er is eigenlijk maar een ding onmisbaar in mijn ochtendritueel en dat is een kopje sterke, Italiaanse koffie.

Klinkt goed, wat is het leukste aspect van jouw werk?

Ik werk aan veel verschillende projecten en die afwisseling zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is, heerlijk! Toch heb ik wel favoriete projecten, het ontwerpen van de MyZoom portal bijvoorbeeld. Elke nieuwe functionaliteit is een uitdaging want het testen van een nieuwe techniek mag nooit ten koste gaan van de gebruiksvriendelijkheid.

Hoe ziet jouw ideale weekeinde eruit?

Het liefste breng ik mijn vrije dagen door in het buitenland. Ik ben dol op reizen en heb elk continent al eens bezocht. Fotograferen is mijn hobby en dat doe ik het liefste op reis, mijn vriendin en ik genieten het meest als we nieuwe plekken aan het ontdekken zijn.

 Wat is jouw lievelingsplek? 

Lastig! Ik heb al best veel van de wereld mogen zien en ik heb gemerkt dat elk land zijn eigen bijzonderheden heeft, als ik toch een keuze moet maken dan kies ik voor Rome. De combinatie van de sfeer van de stad, de rijke historie en het heerlijke eten maakt dat ik er heel graag terugkom. Maar ik moet zeggen dat ik ook gecharmeerd ben van Nederland, de open cultuur zorgt ervoor dat ik me thuis voel.

Waar ben je het meeste trots op?

Ik ben trots op het feit dat het programmeren me steeds beter af gaat. Ik ben geschoold als front-end developer maar ontwikkel steeds meer progammering skills. Zoom Media is voortdurend aan het innoveren en dat zorgt ervoor dat je kennis altijd up-to-date moet zijn, alleen dan kan je de beste keuze maken voor de klant. We blijven als team en als individu steeds ontwikkelen en dat geeft een kick!